15/08: Vlieg dwars door Lede!

Noteer 15 augustus mét stip in jouw agenda! Haal op die dag je stalen ros van stal en fiets mee met Vlieg Dwars door Lede! Vlieg neemt de sportievelingen mee langs een parcours van 30 km. Families met kinderen en rustige fietsers kunnen dan weer mee met de tocht van 15 km. Er wordt ook muziek en een circusact voorzien.

Wanneer?

Op dinsdag 15 augustus vanaf 14 uur is iedereen welkom op Sportcomplex de Ommegang. Je kan inschrijven tot 14.25 uur en starten om 14.30 stipt.

Praktisch

Kinderen betalen 3 euro, vanaf 12 jaar betaal je 5 euro. Voor dit bedrag krijgen de deelnemers twee drankjes, een ijsje en een gadget!

Beide routes worden voorzien van begeleiding door politie en seingevers. Het Rode Kruis staat paraat om eventuele gewonden deskundig te verzorgen. Voor de pechvogels reserveren we een zitje in de bezemwagen.

Extra

Op de tussenstop, ongeveer halfweg het parcours verwent orkest Bazar de deelnemers met verrassende portie cultuur. We sluiten de dag af met een dikke streep muziek! In het fotoverslag vind je een impressie van hoe het er vorig jaar uitzag!

Deze fietstocht is een organisatie van de Bibliotheek Lede, de Sportdienst & Sportraad van Lede ism de Heiplastrappers.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s